​Сталось не так як їм гадалось: Під Донецьким аеропортом зазнала втрат група російських військових – розвідка

Окупанти вже доповіли в Москву про «підступні дії Хунти».

Внаслідок підриву російської міни важкі поранення отримав кадровий офіцер збройних сил РФ, Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України, зазначають Патріоти України. При цьому про втрати місцевого «м’яса» в доповіді до Москви не йдеться – Кому вони потрібні?

"13 травня ц.р. під час ротації на передовій позиції 11 окремого мотострілецького полку 1 АК ЗС РФ в районі н.п. Спартак на міні російського виробництва МОН-50 підірвалася група військовослужбовців, з яких важкі поранення отримав кадровий російський офіцер", - йдеться у повідомленні.

Аби приховати реальні обставини події, російське командування доповіло про поранення військовослужбовців ЗС РФ у результаті мінометного обстрілу позиції силами АТО. Як зазначається, у підрозділах військових РФ на Донбасі продовжуються випадки загибелі особового складу через порушення правил поводження зі зброєю і боєприпасами, а також внаслідок безконтрольного і хаотичного мінування передових позицій без складання схем мінних полів.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...