Стали відомі "офіційні" плани Росії на Крим

В Москві планують переселити в Крим сотні тисяч росіян.

Севастополь планують заселити росіянами. Фото: Крым гид.

Окупанти мають намір заселити Севастополь сотнями тисяч переселенців із РФ. Про це повідомляє "Крим.Реаліі" із посиланням на "депутата" Законодавчих зборів Севастополя В'ячеслава Аксьонова, передають Патріоти України.

Як стало відомо, вказівка вирішити проблему населення надійшла від російської "адміністрації" Севастополя або від керівництва Росії, якому "міська адміністрація" підпорядкована.

За даними видання, "потужне зростання населення міста", заплановане російськими чиновниками, може статися і відбувається тільки за рахунок припливу мігрантів із Росії, які все більш активно скуповують житло в Криму: за 2014-2017 роки кількість зареєстрованих жителів Севастополя зросла приблизно на 45 тисяч людина або майже на 12%.

Водночас, приплив мігрантів із Росії може різко підсилитися, якщо буде реалізований "московський" генплан Севастополя і на місці декількох кварталів приватного сектора виростуть багатоповерхові багатоквартирні будинки.

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...