Стандарти, це не лише зброя: В Україні побудували першу казарму за якістю НАТО

У селі Старичі на Львівщині презентували проект казармено-житлового фонду. Це перша будівля котру ЗСУ збудували-модернізували з часів незалежності держави
1



У селі Старичі на Львівщині презентували проект казармено-житлового фонду. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, зазначають Патріоти України. Ідея відновлення казарм зародилася ще до війни. І ось дійшли гроші та руки.

«Тут повністю замінено покрівлю, вікна, всі комунікації, проведено капітальний ремонт всіх приміщень всередині, а також відновлено фасад. Передбачено облаштування кімнат для командирського складу, класи підготовки, шістнадцяти кімнат особистої гігієни, майже трьох десятків кубріків тощо. Загалом маємо таку надію, що тут досить комфортно розмістяться близько восьмисот військовослужбовців Центру, які забезпечують навчальний процес», - зазначив підполковник Володимир Безбородов.

Собівартість будівлі становить понад 2,5 мільйона гривень. Це перша за 25 років казарма, яку звели на кошти оборонного відомства.

«До кінця року плануємо запустити в експлуатацію ще одну таку казарму. Якщо ж говорити про стандарти НАТО, то вона, переконаний, відповідає всім стандартам», - підкреслів підполковнік Федір Савицький.

Як відзначили представники Центру, в таких будинках будуть проживати військовослужбовці змінного складу, які будуть приїжджати на навчання.


Построили первую в Украине казарму по стандартам НАТО



"Божевільний план НАТО": Угорщина відзначилася черговою скандальною заявою

середа, 8 травень 2024, 21:51

Угорщина не братиме участі в довгостроковому плані НАТО щодо допомоги Україні і вважаю цю ідею "божевільною". Про це заявив угорський міністр закордонних справ Петер Сіярто, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters. "Угорщина залишиться ос...

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...