Старечий склероз, обтяжений ботоксом: Путін, розповідаючи про "терориста Сенцова", переплутав професію українця

Російський президент чомусь вирішив порівняти Олега Сенцова із "іншим журналістом" - Кирилом Вишинським.
Путін переплутав професію Сенцова. Фото: kremlin.ru.

Український режисер Олег Сенцов відбуває покарання в Росії "не за свою журналістську діяльність". Про це 24 травня в Санкт-Петербурзі на спільній прес-конференції з президентом Франції Еммануелем Макроном заявив президент РФ Володимир Путін, якого цитує сайт Кремля, передають Патріоти України.

"Знаєте, що. Пана Сенцова затримали за підготовку до терористичних актів, а не за його журналістську діяльність. Мене надзвичайно дивує, чому ви, французький журналіст [який поставив запитання про Сенцова], не ставите запитання про обмеження діяльності журналістів в Україні", – сказав російський президент.

Він назвав дивним, що журналіста із Франції "не цікавить" доля російського журналіста, якого в Україні обвинуватили у державній зраді. Найімовірніше, Путін мав на увазі керівника "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського.

Проросійський режим згортає демократію: У Європарламенті закликали позбавити Грузію статусу кандидата до ЄС

середа, 1 травень 2024, 18:57

Після застосування насильства силовиками в Тбілісі на мітингу проти закону про "іноагентів" у Європарламенті закликали ЄС позбавити Грузію статусу кандидата на вступ, передають Патріоти України. Членкиня Європарламенту заявила, що насильство проти прот...

Утриманці Путіна у Німеччині спалили дачу глави концерну Rheinmetall за постачання зброї Україні

середа, 1 травень 2024, 18:14

Ліві екстремісти спалили дачу глави оборонного концерну Rheinmetall Арміна Паппергера за постачання зброї Україні. Як повідомило видання Bild, на півночі Німеччини в місті Хермансбург підпалили дерев'яний будиночок на ділянці, що належить Паппергеру, а...