​«Старику Кабаеву» є про що замислитись: Краща половина африканського друга Путіна готова на майбутніх виборах висунути труп чоловіка

Дружина 92-річного президента Зімбабве Роберта Мугабе заявила, що її чоловік користується такою підтримкою народу, що його оберуть на новий термін навіть в разі смерті.

Володимир Володимирович може й далі правити з Мавзолею, як "вічно живий"

Про це 51-річна Грейс Мугабе сказала, виступаючи на мітингу правлячого зімбабвійського африканського національного союзу (ЗАНС), повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Одного разу, коли Господь призначить померти Мугабе, ми виставимо на вибори його труп в якості кандидата", - натхненно заявила жінка на мітингу в поселенні Бухер, розташованого на південний схід від столиці.

"Ви побачите, як люди проголосують за труп Мугабе. Я серйозно вам кажу - просто щоб показати людям, як сильно люди люблять свого президента", - сказала майбутня щаслива вдова.

Чудова пара: Роберт і Грейс Мугабе. На задньому плані "зімбабвійський Шойгу"

Мугабе перебуває при владі вже 37 років, з моменту здобуття країною незалежності від Британії в 1980 році: спершу на посаді прем'єра, а з 1987 року - президента.

Диктатор не приховує, що має намір правити поки не помре. У вересні минулого року він взяв участь у відкритті пам'ятника самому собі, а в грудні оголосив, що балотуватиметься на новий термін.

Чудова пара: Роберт і Грейс Мугабе. На задньому плані "зімбабвійський Шойгу"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...