"Стыдно, ребята. Постоянно нас банят в Facebook, в других соцсетях. Постоянно чинят те или иные козни": Українські хакери довели до істерики прихильника "ДНР"

Чоловік обурений і вірить - проти нього працюють супер-хакери.

Геннадій Дубовий. Фото: ЖЖ"Хакери з Європи", яких нібито найняла Служба безпеки України, довели до істерики ярого прихильника "ДНР" Геннадія Дубового. Так, терорист записав відеозвернення до російських IT-експертів у зв'язку з тим, що його аккаунт в ВКонтакті був зламаний, повідомляють Патріоти України.

"Європейський хакер, найнятий СБУ, сильніше вас всіх разом узятих ... Це говорить про сумну долю нашої неньки Росії, яку на кіберфронті нікому захистити ... Поки ми воюємо в реальному просторі, виявляється, що тилів у нас немає", - заявив пропагандист так званої "1-ї Слов'янської бригади".

Він каже, що "українці працюють жорстко і цілеспрямовано". "Постійно нас банять в Facebook, в інших соцмережах. Постійно готують ті чи інші підступи, а тепер вбили мою сторінку. Може її готують для продажу", - обурився терорист.

Дубовий задається питанням: чи є хоча б один нормальний IT-фахівець в Росії, який зможе вирішити його проблему? "Якщо є, я буду йому надзвичайно вдячний ... Я віддячу ... Всіляко, чим можу. Не грошима, зрозуміло", - сказав з посмішкою Дубовой, не уточнивши, про що йде мова.

Велика загроза: Полковник ЗСУ в запасі назвав місто, яке стане ціллю РФ в разі захоплення Часового Яру

четвер, 2 травень 2024, 15:30

Наразі одне з першочергових завдань російських окупаційних військ полягає в захопленні Часового Яру Донецької області. Після цього окупанти можуть націлитися на Торецьк, передають Патріоти України. Таку думку висловив полковник ЗСУ в запасі, військовий...

Чи може Росія завдати ракетного удару по Україні на Великдень: У Повітряних силах зробили заяву

четвер, 2 травень 2024, 15:30

У Повітряних силах не виключають можливих атак російських військ по Україні у Великодню ніч, та заявили про готовність відбиття ймовірних нападів противника, передають Патріоти України з посиланням на спікера Повітряних сил ЗСУ Іллю Євлаша в ефірі теле...