Страшний суд: Комісію Верховного Суду аніскільки не здивувала наявність шести незадекларованих елітних авто у кандидата в судді (відео)

Кандидат на посаду судді Верховного Суду, син одіозної Сюзанни Станік розповів, що авто в нього немає, бо він їздить на метро.

Сергій Станік. Скріншот.Син колишньої судді Конституційного суду України часів Кучми і Януковича Сюзанни Станік, легко пройшов співбесіду на здобуття посади кандидата у Верховний Суд України. Про це йдеться в сюжеті "Наші Гроші", передають Патріоти України.

Журналісти відзначають, що судді Вищої кваліфікаційної комісії навіть не звернули уваги на таку "дрібницю", як наявність у молодого судді Сергія Станіка довіреностей на автопарк з шести дорогих автомобілів, серед яких - два Mercedes-Benz, BMW X5 і Porsche Cayenne, не відображених в електронній декларації держслужбовця.

За словами самого Станіка, довіреності він отримав від матері, але автомобілями ніколи не користувався, лише кілька разів підвозив маму.

"Я в основному їжджу на метро і пішки ходжу, а це, по суті, я просто допомагав", - сказав він.

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...

Битва за Часів Яр триває: УThe Wall Street Journal пояснили, чим небезпечна втрата контролю над містом

середа, 24 квітень 2024, 14:30

Поки українські воїни в Часовому Ярі чекають на зброю союзників, ворог знищує будь-яке укриття, а безпілотники з вибухівкою вражають все, що рухається. Розташований на пагорбі над Бахмутом, Часів Яр є цінним стратегічним призом. Про це пише The Wall St...