Стрілянина в Дніпрі: Названо ім'я замовника нападу на АТОвців

Едмонд Саакян розповів, що розбірки виникли через фінансові претензії екс-партнера його брата по бізнесу.

На місці вбивства у Дніпрі. Фото: informator.dp.ua.У мережі повідомили нові подробиці про перестрілку на проспекті Гагаріна в Дніпрі 24 липня, в результаті якої загинули два ветерани АТО. Про це повідомляє "ЦензорНет" з посиланням на слова учасника АТО, важко пораненого 24 липня в перестрілці біля кальянної "Д.О.М" в Дніпрі, Едмонда Саакяна, передають Патріоти України.

"Мій брат Едуард багато років займався будівельним бізнесом разом з громадянином Ізраїлю Шолом Нахшоном. Вони побудували багато будинків, реалізували багато спільних проектів. На жаль, у них виник конфлікт через їх останній проект - багатоквартирний будинок на вулиці Абхазькій, 26", - розповів він.

За словами Саакяна, Нахшон зажадав від його брата 119 тисяч доларів - ціну останньої квартири, виник конфлікт.

"Нахшон почав братові погрожувати. 14 липня ворота його будинку були облиті кров'ю і до них поклали траурний вінок. Едуард звернувся в поліцію 15 липня, вказавши, що це погроза з боку Нахшона. Але поліція не втрутилася", - додав він.

Саакян уточнив, що зустріч з Нахшоном планувалася в центрі міста, тому що ніяких розборок не очікувалося, проте виникла перестрілка, загинуло двоє людей.

Нагадаємо, вчора в Дніпрі на проспекті Гагаріна словесна перепалка між двома групами чоловіків переросла у стрілянину.
ЗМІ оприлюднили фото нападників на АТОвців і відео стрілянини.

Потерпілий адвокат Едмонд Саакян розповів, як і чому сталася перестрілка.

Поліція заарештувала двох нападників на АТОвців.

Росія планує відправити в Україну понад тисячу "священників" РПЦ – ЦНС

субота, 4 травень 2024, 12:22

Росія планує відправити у зону бойових дій понад тисячу так званих "священиків" РПЦ. Вони, за задумом керівництва цієї структури, надаватимуть "духовну допомогу" російським окупантам, що вбивають людей на території чужої країни, передають Патріоти Укр...

Ймовірно, разом із F-16: Колм України може отримати нові системи Patriot

субота, 4 травень 2024, 11:56

Близько 70 українських військовослужбовців вирушили до Німеччини, щоб пройти півторамісячний курс навчання на зенітних ракетних комплексах Patriot. Очікується, що ці системи ППО прибудуть на поле бою в Україну вже наприкінці червня. На Заході прогнозую...