Структура прогнила: Співробітників ДФС чекають масові звільнення і тотальний контроль

Міністр оголосив, що з корупцією мають намір боротися радикальними методами і залучити до роботи молоді кадри.

Міністр фінансів Олександр Данилюк. Фото: rian.com.uaНещодавнє затримання співробітника ДФС в Києві на хабарі у розмірі 125 тисяч гривень остаточно довело, що структура працює неправильно, прогнила з-за корупції. Таку заяву зробив міністр фінансів Олександр Данилюк, пишуть Патріоти України з посиланням на replyua.net.

"Необхідно боротися з усіма проявами зловживання владою. Нещодавнє затримання одного з вищого керівництва районного рівня у Києві - це доказ того, що необхідні зміни. Планується масова чистка кадрів. Корупція проявляється всюди, з нею потрібно боротися радикальними методами", - заявив міністр.

"Замість старих гнилих ми плануємо набрати чесний і молодий персонал. Пройдуть конкурси по всій Україні на заміщення посад. Ми сподіваємося, що молоде покоління допоможе впоратися з насущими проблемами." - продовжив міністр. Він також анонсував, що в ДФС планується ввести електронні звітності та посилити нагляд за державними службовцями.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...