Суддю, що має Range Rover і маєток в Бучі, ощасливили квартирою в Києві (відео)

"Слуга Феміди", отримавши від держави службову квартиру у столиці, здає її в оренду.

Бідний-бідний суддя отримав від держави квартиру. Фото: Всім.

Суддя Окружного адмінсуду Києва Андрій Федорчук отримав службову квартиру на 100 квадратних метрів у новобудові у Святошинському районі столиці, при тому що мав чималий будинок під Києвом. Про це повідомляється у програмі "Наші гроші", передають Патріоти України.

На той момент, у 2013-му році, суддя формально не мав житла у столиці, а тому міг претендувати на квартиру ближче до роботи. Водночас у власності Федорчука був будинок на 500 квадратних метрів у котеджному містечку у Бучі (Київська область).

В ордері на отримання квартири Федорчук вказав матір, доньку та дружину. "Мова йде про мою сім’ю. В мене також є син, донька, вони, напевно, ходять в школу. І, напевно що, ходять в школу в Києві", - відзначив суддя.

Крім того з'ясувалося, що у службовій квартирі проживає не сім’я Федорчука, а квартиранти. Консьєржі будинку підтвердили, що власник квартири - Андрій Федорчук, але живуть там інші люди.

"Який це Андрій Богданович, дивіться: квартира 76-та - квартирант Андрій Гладкий - він тут живе", - сказали працівники. Дружина судді, Марія Федорчук, володіє понад 60 га землі під Києвом. Ділянки були придбані у 2010 та 2011 роках. За словами судді, землю на дружину переписали його батьки, які є приватними підприємцями.

Також він задекларував швейцарський годинник Ulysse Nardin, антикварний золотий годинник на ланцюжку та золоті сережки дружини від швейцарської фірми Chopard. Сім’я їздить на Range Rover Evoque 2012-го року випуску.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...