Свята простота: "Это киллеры, что ли?". Як москвичі відповідали на питання, хто такі Александров і Єрофєєв (відео)

Більшості опитаних прізвище Савченко було відомим, в той час як про Александрова і Єрофєєва вони навіть не чули.

В ході опитування з'ясувалося, що москвичі не знають, хто такі Александров і Єрофєєв. Скріншот.

Після обміну української льотчиці Надії Савченко на російських військових Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва, кореспондент суспільно-політичного мережевого руху "Відкрита Росія" вирішила з'ясувати у перехожих на московських вулицях, чи знають вони про повернення співвітчизників. Про це розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В результаті виявилося, що більшості опитаних прізвище Савченко було відомим, в той час як про Александрова і Єрофєєва вони навіть не чули. "Це кілери, чи що?" - відповів чоловік. "Єрофєєв .. в сенсі Веничка?" , - спробував уточнити один з опитаних. Кілька людей все ж виявилися в курсі обміну і відзначили, що поставилися до події позитивно.

Українська льотчиця Надія Савченко була помилувана президентом РФ Володимиром Путіним і 25 травня повернулася в Україну після дворічного перебування в ув'язненні в Росії. У свою чергу український президент Петро Порошенко помилував двох російських військових Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва. Їх доставили в Москву.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...