Свої люди? Головою агентства із запобігання корупції стала викладачка Яценюка, - ЗМІ

Наталія Корчак тривалий час викладала на юрфаку Чернівецького університету імені Юрія Федьковича, де в тому числі навчала нинішнього прем'єра та навіть рецензувала його роботу.

Наталія Корчак. Фото:law.nau.edu.ua

Національне агентство із запобігання корупції сьогодні обрало главою доцента Національної академії прокуратури 47-річну Наталію Корчак. Вона закінчила юрфак Київського університету імені Тараса Шевченка, передають Патріоти України з посиланням на Європейську правду.

Крім того, Корчак тривалий час викладала на юрфаку Чернівецького університету імені Юрія Федьковича, де в тому числі навчала нинішнього прем'єра Арсенія Яценюка та навіть рецензувала його роботу.

Далі стала доцентом, завкафедрою, та професором в Юридичному інституті Національного авіаційного університету. Згідно із декларацією, за 2014 рік заробила 163 тис. гривень зарплати. Чоловік – не заробив нічого. Має квартири у Києві.

Як відомо, Національне агентство з питань запобігання корупції уряд створив у березні 2015 року. НАЗК, створення якого є умовою отримання Україною безвізового режиму з ЄС, має займатися перевіркою майнових декларацій чиновників.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...