"Сволота, у якої немає ніякого поняття про військову честь": В мережі з'явилося емоційне відео про Іловайську трагедію

Сутичка під Іловайськом стала переломним моментом війни на сході України — Збройні сили України втратили ініціативу на Донбасі та перейшли від атаки до оборони.

Бої за Іловайськ. Фото: ЕРА.

З нагоди другої річниці Іловайської трагедії в мережі з'явилося сильне за емоційним напруженням відео про українських військових, які потрапили в оточення російських загарбників. Відповідний ролик опубліковано на YouTube-каналі The People's Project, повідомляють Патріоти України.

"Масштабне вторгнення російських військ призвело до найкривішого лиха за всю історію незалежної України. З військової точки зору, російські бійці і командування - сволота, у яких немає ніякого поняття про військову честь", - йдеться в описі до відеокліпу.

"Верховний головнокомандувач ЗС РФ Володимир Путін - це мерзенне чудовисько, яке цинічно збрехало і не стримало слово. Пообіцявши "зелений коридор" українським захисникам, військові російської армії розстріляли наших бійців з важкої артилерії. Просто в полі, не даючи жодних шансів врятуватися", - сказано в тексті.

У якості саундтреку автори ролика вибрали пісню групи "Тартак" "Мене Вже немає".

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...