"Сили АТО атакували Авдіївку і отримали відсіч "ополченців Донбасу": Пєсков висунув конспірологічну версію загострення в Авдіївці

Прес-секретар Путіна роздивився з Кремля, що наступ під Авдіївкою організували українські добробати, які не підчиняються "київській хунті", але чомусь роблять так, як їм каже командування ЗСУ.

Д.Пєсков: "Это были "самостийни отряды". Фото: РИА Новости.

Кремль вважає, що українські бійці АТО самі атакували окуповані території. Щоправда, там висловили жаль з приводу втрат, які понесли як ЗСУ, так і терористи. Про це заявив прес-секретар президента країни-агресора Дмитро Пєсков, пишуть Патріоти України з посиланням на "РИА Новости".

"Добровольчі батальйони перейшли лінію зіткнення за підтримки артилерії. "Ополченцям" Донбасу довелося давати відсіч в районі Авдіївки, довелося відбивати зайняту територію. Це вторгнення було припинено. Ми дуже шкодуємо, що в результаті цієї атаки, яка була здійснена проти "ополченців" Донбасу, загинули люди і з того, і з іншого боку ", - зазначив він.

За його словами, Київ не має можливості контролювати такі загони, однак їх атака отримала підтримку українських Збройних Сил.

"Подібні агресивні прояви організовує українське керівництво з якоюсь метою. Схоже, була якась спроба відвернути увагу на інше ", - резюмував Пєсков.

Сюжет для "Кварталу-95": Росія оголосила в кримінальний розшук Володимира Зеленського (фотофакти)

субота, 4 травень 2024, 17:27

МВС Росії оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського. Про це свідчить відповідна інформація, що з'явилась у базі відомства, повідомляє пропагандистське інформагентство РИА-Новости на своєму Telegram-каналі. . У повідомленні зазначаєт...

Кримінальну статтю уточнювати не схотіли: Росія оголосила Зеленського в розшук

субота, 4 травень 2024, 16:53

Міністерство внутрішніх справ РФ оголосило президента України Володимира Зеленського в розшук. Про це повідомляють російські пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС та публікують відповідний скріншот з бази МВС РФ, передають Патріоти України. Заз...