Син чи охоронець? Фото чоловіка в масці на відпочинку з Путіним спантеличило мережу (фото, відео)

Цього разу гірськолижний центр не стали спеціально перекривати на час візиту Путіна та Лукашенка, і поява двох президентів здивувала туристів і відпочивальників.

Поруч із Лукашенком та Путіним помітили незнайомця. Фото: МК.

Біля президентів Білорусі та Росії Олександра Лукашенка і Володимира Путіна, які покаталися на гірськолижній трасі в Сочі (РФ), помітили невідомого молодого чоловіка, який приховував обличчя, передають Патріоти України.

Він потрапив на деякі фотографії, зроблені під час третього за останні півтора місяці раунду російсько-білоруських переговорів. Особа хлопця в синіх окулярах-масці та блакитній куртці, який супроводжував президентів на схилі в Червоній Поляні, зацікавила журналістів. "Невже знову прогулював школу Коля Лукашенко [син білоруського лідера]?" — припускає МК.

Зазначається, що перед початком переговорів Лукашенко зізнався, що вже вранці катався і подякував за відмінні гірськолижні траси. "Ми вже прокаталися по трасах сочинських: для мене це рідний дім", — сказав він.

При цьому заявляється, що гірськолижний центр не стали спеціально перекривати на час візиту Путіна та Лукашенка, і поява двох президентів здивувала туристів і відпочивальників.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...