Син заступника голови КМДА - щасливий власник квартири в Києві за... 16 гривень

Сам Геннадій Пліс має у власності земельну ділянку в селі Білогородка під Києвом вартістю всього 2 тисячі гривень.

Геннадій Пліс. Фото: РБК-Украина.

Син першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Геннадія Пліса володіє квартирою в Києві, яка була куплена за 16 грн. Така інформація зазначена в електронній декларації чиновника на сайті Національного агентства з протидії корупції, передають Патріоти України з посиланням на "Діалог.UA".

У розділі "Нерухоме майно" Пліс написав, що володіє земельною ділянкою в селі Білогородка під Києвом вартістю 2 тис. грн. На цій ділянці стоїть його будинок площею 228 квадратів і вартістю 889 тис. грн.

Найцікавіший актив - квартира сина в Києві площею 90 квадратних метрів, куплена в 2009 році. Її вартість на момент придбання становила 16 грн.

Геннадій Пліс прокоментував дану інформацію. "У 2010 році наша сім'я дійсно приватизувала квартиру. І як би абсурдно це не звучало, її офіційна вартість, згідно Свідоцтва на право власності, на той час становила 16 гривень 25 коп. Квартира оформлена в той час на неповнолітнього сина. Угода документально підтверджена ", - повідомив він.

Що стосується рухомого майна, то Пліс володіє двома мотоциклами КТМ, вартістю 140 тис. грн і 60 тис. грн.

У пункті "Джерела доходу" за 2015 рік він вказав свою зарплату в розмірі 154 тис. грн, матеріальну допомогу в розмірі 23 тис. грн і кошти від відчуження цінних паперів в розмірі 494 тис. грн. Доходи сина в декларації не вказані. Також у сина згідно з декларацією немає заощаджень.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...