Сирії та Донбасу їм замало: Військовий експерт, котрий втік від режиму Путіна, прогнозує велику війну Росії

​Всі аргументи раціоналістів за те, що підупала імперія не потягне економічно ще однієї локальної війни, не кажучи за повномасштабну, розбиваються об ірраціоналізм Володимира Володимировича, котрий його адепти сприймають за геніальність

Російський військовий журналіст Аркадій Бабченко вважає, що президент РФ Володимир Путін може розв'язати велику війну не тільки на окупованому Донбасі, але й за межами України. Таку точку зору Бабченко виклав в інтерв'ю "Апострофу", зазначають Патріоти України.

Журналіст вважає, що Кремль не збирається ні йти з Донбасу, ні "що-небудь взагалі з ним робити".

"Кремлю плювати. Всі ці розмови про те, що він хоче Донбас впарити Україні — це дурниця, йому все одно", — стверджує Бабченко.

За його словами, РФ влаштовує ситуація з Донбасом, хоча Путін і не знає, що з ним далі робити. Бабченко припускає, що в якийсь момент, коли ситуація зміниться, Росія може використовувати Донбас для нового наступу, нової великої війни.

Разом з тим він відзначає, що Кремль цілком може почати велику війну не тільки на Донбасі, в Україні, але і за її межами.

Бабченко висловлює свою незгоду з популярним думкою про те, що Путін потрапив у пастку з Донбасом.

"Нічого такого. Поки, на даний момент, він виграв всі війни, які починав, і добивався всього, чого хотів і дожимав всіх", — стверджує російський журналіст.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...