Сирію приєднаємо до Чечні: Собчак приміряла "корону" Путіна (відео)

Популярна телеведуча уявила себе на місці Президента.

Ксенія Собчак пародіює Путіна. Кадр з відео.Ксенія Собчак останнім часом стає відомою як опозиціонерка режиму. Нещодавно вона спародіювала промову Володимира Путіна до Федеральних зборів, передають Патріоти України.

На відео Собчак представилася Володимиром Володимировичем Путіним, який вказує основні цілі розвитку держави. Під час короткої промови лунають пропозиції повернути Сирію у "рідну гавань", приїднавши її до Чечні. Також Ксенія Анатоліївна, від імені Президента РФ, "заявила" про важливість вирішення турецького питання.

"Туреччину ми поки приєднувати не будемо, однак якщо Ердоган не схаменеться, його покарає не тільки Аллах, але й сам Рамзан Кадиров. Як ви розумієте, це набагато страшніше." - сказала Собчак у ролику.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...