​Ситуація на Донбасі продовжує загострюватися - штаб АТО (відео)

Росіяни збільшили кількість обстрілів по позиціям українців та цивільному населенню
Антон Миронович

Останні новини з Донбасу Патріоти України повідомляють з посиланням на речника АТО Антона Мироновича.

Впродовж минулої доби бойовики 63 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО, що свідчить про певне зростання кількості збройних провокацій з їхнього боку (18 грудня – 59 разів.-ПУ).

З 18 години вчорашнього дня і до опівночі під прицільний вогонь загарбників зі стрілецької зброї знову потрапили наші позиції біля Красногрівки, з гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля Гранітного, з автоматичних станкових гранатометів та снайперської зброї НЗФ обстрілювали українських воїнів в районі Луганського, що в 15 кілометрах від Горлівки.

Окрім того, окупанти вели неприцільний провокаційний вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів в бік наших позицій в Пісках, Опитному, в районі Авдіївки, Майорська, Зайцевого, Луганського тощо.

На Луганщині противник двічі бив з гранатометів по українських позиціях неподалік міста Щастя.

З початку цієї доби зафіксовано 11 випадків застосування зброї проросійськими НЗФ. Біля тимчасово окупованого Донецька під вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів потрапили наші позиції в районі Пісків та околиці Авдіївки, біля Горлівки - Майорськ та Луганське.

Наші воїни суворо дотримуються умов припинення вогню, цієї ночі вони вогонь не відкривали.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...