"Эта глобальная история должна потрясти всю Россию, ведь Примаков здал советскую резидентуру американцам" - однокурсник Путіна (відео)

Глобальна історична зрада - вона завжди на самому верху, наголосив екс-розвідник КДБ Юрій Швець.

Юрій Швець. Фото:скрін відео

Міністр закордонних справ Росії, а пізніше прем'єр-міністр РФ Євген Примаков здав радянську резидентуру в США американцям. Про це заявив екс-розвідник КДБ СРСР і однокурсник Путіна по інституту КДБ Юрій Швець в авторській програмі Дмитра Гордона "ГОРДОН" на телеканалі 112 Україна, передають Патріоти України.

"Не сказать, чтобы всю – может, частично..." - заявив він. При цьому Швець не став уточнювати свої слова, пояснивши, що для відповіді на це питання має пройти якийсь час.

"Я вам отвечу одной известной фразой: даже если собрать девять беременных женщин, за один месяц ребенок не родится… Потому что это глобальная история, ну просто глобальная, которая должна потрясти всю Россию, даже нынешнюю – она вскроет те язвы и пороки, о которых Россия даже не подозревает. Она показывает, что измена, причем самая страшная – глобальная историческая измена – она всегда на самом верху. То есть это не водопроводчик Вася Пупкин изменил и продал резидентуре ЦРУ тайны своего гаечного ключа – это совсем другое", - підсумував він .

Як відомо, Примаков помер 26 червня 2015 року, на 86-му році життя. Політичну кар'єру політик почав в кінці 1980-х років, Примаков належав до найближчого оточення радянського лідера Михайла Горбачова.

Міністром закордонних справ Росії Примаков був в 1996-1998 роках, прем'єр-міністром - менше року, з вересня 1998-го по травень 1999 року.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...