Таємні багатства Путіна: ВВС зняли сенсаційний фільм, який викриває статки глави РФ (відео)

На сьогодні Володимир Путін – найбагатша людина в Європі та одна з найбагатших у світі.

Володимир Путін. Фото: ЖЖНа BBC One вийшов фільм Таємні багатства Путіна, в якому президент РФ звинувачується у використанні влади для накопичення таємних статків. Як пише Дождь, за оцінкою автора фільму Річарда Біартона, Володимир Путін – найбагатша людина в Європі та одна з найбагатших у світі, повідомляють Патріоти України.

Його статки оцінюються в 40 мільярдів доларів. Зокрема, російський бізнесмен Макс Фрідзон у фільмі звинуватив Путіна в тому, що той отримав 4% його нафтової компанії, коли був заступником мера Санкт-Петербурга. Компанія отримала ексклюзивні права на постачання авіапального в аеропорт Пулково. За словами Фрідзона, спочатку Путін просив частку в розмірі 15%, проте ні в яких документах це не було відображено.

Також підполковник юстиції РФ Андрій Зиков, який вів так звану "справу Путіна" стверджує у фільмі, що у російського президента є нерухомість в Іспанії. Гроші на будівництво маєтків були переведені в Іспанію корпорацією Двадцятий трест. За фактом розкрадання бюджетних коштів керівництвом цієї корпорації було заведено кримінальну справу, яку розслідував Зиков, будучи тоді слідчим з особливо важливих доручень.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...