Так і Путіна поховати не буде за що: Сепаратисти з усього світу знову з'їдуться в Москву на гроші Кремля

На проведення сепаратистського з'їзду організатори одержали грант президента Росії на суму в 3,5 мільйона рублів.

"Сепаратисти всіх країн, єднайтеся!". Під час конференції. Фото: news.pn.

Вдруге щорічна конференція "Діалог націй. Право народів на самовизначення й розбудову багатополярного світу", профінансована Кремлем, відбудеться наприкінці вересня в Москві. Знову сепаратистів з усього світу зібрала громадська організація "Антиглобалістський рух Росії" (АДР). На це вони отримали президентський грант розміром у 3,5 мільйона рублів, передають Патріоти України з посиланням на РБК.

За словами організаторів, з'їзд покликаний "об'єднати представників партій і рухів, які виступають за самовизначення та незалежність своїх регіонів і борються проти ідеології світового панування та економічної експлуатації".

25 вересня в Москві очікують на делегації сепаратистів з Нагірного Карабаху, Курдистану, Північної Ірландії, Шотландії, Каталонії, Західної Сахари і не тільки.

Крім того, згідно з анонсом, опублікованому на сайті АДР, на конференцію завітають і американці: прихильники незалежності Гаваїв і Пуерто-Ріко, Каліфорнії і Техасу.

На сайті організації не повідомляється, чи візьмуть участь у міжнародній конференції представники так званих "ЛНР" і "ДНР". Важливо зазначити, що серед почесних членів "Антиглобалістського руху Росії", створеного 2012 року, — президент Сирії Башар Асад і екс-президент Ірану Махмуд Ахмадінежад.

Президент організації Олександр Іонов повідомив, що діяльність руху фінансується за рахунок пожертв прихильників і цільових урядових грантів. "Цього вистачає, щоб проводити конференції принаймні раз на рік", — сказав Іонов.

Важливий показник:: Майже 60% громадян країн НАТО підтримують вступ України до Альянсу

неділя, 28 квітень 2024, 6:30

Згідно з опитуванням, проведеним на замовлення German Marshall Fund, у більшості країн НАТО зріс рівень підтримки вступу України до Альянсу, передають Патріоти України з посиланням на управління стратегічних комунікацій ЗСУ. Як зазначає організація Bra...

Лише самих дезертирів - десятки тисяч: Міноборони Великобританії оновили оцінку втрат росіянами техніки та бійців з початку повномасштабного вторгнення в Україну

неділя, 28 квітень 2024, 4:15

За оцінками Міноборони Великої Британії, російські війська втратили вбитими та пораненими близько 450 тисяч бійців, і це без урахування різних ПВК. З початку повномасштабної війни російська армія втратила сотні тисяч військових вбитими та пораненими, а...