Так хочеться в президенти: Тимошенко озвучила трьох рейтингових достойників, котрих готова забрати у свою команду

Відповідну заяву лідер "Батьківщини" зробила у Львові.

Юлія Тимошенко. Фото:baltnews.lt

Керівник парламентської фракції "Батьківщина", майбутній кандидат на пост президента України Юлія Тимошенко озвучила свої плани щодо можливості співпраці з іншими політиками, які також, ймовірно, будуть брати участь в президентських виборах. У Львові під час прес-конференції вона заявила, що відкрита до співпраці з Анатолієм Гриценком, Андрієм Садовим, а також, якщо він буде брати участь у виборах, Святославом Вакарчуком, передають Патріоти України.

Зокрема, Тимошенко заявила: «Ми готові співпрацювати зі Святославом Вакарчуком, якщо він піде-таки в політику, з партією "Самопоміч" Андрія Садового, а також "Громадянською позицією" Гриценка".

В цей же час Юлія Тимошенко додала: "Ми йдемо до того, щоб об'єднати в роботі на Україну всіх демократів. Ми намагаємося створити сильну команду націоналістів, у яких буде правильна стратегія, а результат роботи якої буде не на папері, не в звітах, не в пропагандистських сюжетах, а буде таким, щоб його відчуло суспільство, українці на власному досвіді, що Україна змінюється. Після цього люди почнуть повертатися на Батьківщину, в Україну. Ось це і буде адекватна оцінка змін".

Джерело: Replyua

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...