Таку мову "вата" поважає: розпеченим залізом випалюватимемо сепаратизм в Маріуполі, - Шкіряк

Підрозділи МВС, СБУ та Національної поліції реагуватимуть на спроби дестабілізувати ситуацію в прифронтовому місті жорстко, запевнив радник Авакова.

Зорян Шкіряк. Фото:www.rbc.ua

Правоохоронці мають жорстко реагувати на можливі деструктивні дії місцевої влади в Маріуполі. Про це заявив на брифінгу радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Ми жорстко і безкомпромісно будемо реагувати на будь-які спроби повернутися в минуле. Підрозділи МВС та Національної поліції, підрозділи Служби безпеки в разі необхідності розпеченим залізом будуть випалювати сепаратизм", - сказав Шкіряк.

Він запевнив, що інтереси держави, її цілісність будуть дотримані, і нікому не вдасться використовувати ті чи інші політичні декларації і продовжувати розбурхувати ситуацію.

При цьому Шкіряк зазначив, що депутати місцевої ради не мають імунітету та недоторканності, "і в цьому сенсі ми будемо уважно стежити за їхніми діями". "І не дай Бог ці дії будуть суперечити інтересам держави", - додав Шкіряк.

Він також зазначив, що перемогу в Маріуполі отримала, на його думку, антиукраїнська деструктивна політична сила. "Політичну оцінку давати не буду, але як громадянину мені прикро, що сталося саме так", - додав Шкіряк.

Нагадаємо, за попередніми даними, перемогу на виборах мера в Маріуполі здобув Вадим Бойченко. Абсолютну більшість у міськраді отримав "Опозиційний блок", крім них в міськраду потраплять депутати від "Сили людей". Також можуть подолати 5% бар'єр "Наш край" і БПП "Солідарність".

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...