Там, де "гречка" не "канає": Поліція Іспанії показала, як затримували Черновецького-молодшого (відео)

Поліція показала елітний автопарк, коштовності та гроші, які вилучили та заарештували під час обшуку маєтку.

Степана Черновецького заарештували в Іспанії. Фото: pravda.com.ua.

Іспанська поліція оприлюднила оперативне відео затримання сина колишнього мера Києва Леоніда Черновецького Степана. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

Черновецькому-молодшому інкримінують створення злочинної організації, відмивання грошей, підробку офіційних документів, а також злочині дії проти казначейства.

На відео правоохоронці штурмують маєток, після чого затримують декількох осіб. Також поліція показала елітний автопарк, коштовності та гроші, які вилучили та заарештували під час обшуку маєтку.

Як повідомлялося, в Іспанії було затримано 11 осіб, підозрюваних у відмиванні грошей. Серед них – син екс-мера Києва Леоніда Черновецького.

При цьому, за словами Генпрокурора Юрія Луценка, ГПУ поки що не має офіційної інформації про затримання Степана Черновецького в Іспанії.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...