"Там живут русские люди, их много": Собчак зробила нову заяву щодо Криму

На думку журналістки, на анексованому півострові потрібно провести ще один референдум.

Ксенія Собчак. Фото:cosmo.ruТелеведуча Ксенія Собчак, яка вирішила балотуватися на пост президента РФ в 2018 році, вважає, що в Криму має пройти новий незалежний референдум. Про це вона повідомила на зустрічі з журналістами і прихильниками в Єкатеринбурзі в п'ятницю, передають Патріоти України з посиланням на Inforesist.

"Росія порушила міжнародні зобов'язання, це основна точка відліку. У Криму живуть російські люди, їх там багато. (...) Ми не можемо поставитися до них, як до суб'єктів геополітики. Погана та політика, яка не для людей", - заявила Собчак.

"Я бачу вихід з кризової і несправедливої ситуації через новий референдум, який має на увазі різні точки зору", - сказала вона. Собчак також заявила, що не буде вести агітацію в Криму.

Кількома днями раніше Собчак заявила, що Крим є українським з точки зору міжнародного права.

"Створити пусті міста, пусті міста легше займати": Козій пояснив, що стоїть за нагнітанням чуток про плани РФ на Одесу

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:30

Останніми днями війська РФ посилили атаки на Одесу - по місту бʼють балістичними ракетами. Першочергова мета таких дій ворога - не окупація міста, а створення в ньому таких умов, аби люди з нього тікали, передають Патріоти України. Про це в інтервʼю OB...

Кремль кидає у бій нові бригади: Жданов назвав напрямок головного удару РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:22

Основним завданням російських окупантів може бути розтягування резервів Сил оборони України, заявив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов, передають Патріоти України. "Найімовірніше, саме Авдіївський напрямок вони вважатимуть напрямком голов...