"Телеоператоры" президента не умели обращаться с камерами": Як охоронці Путіна "косили" під працівників ЗМІ (фото)

Російський президент, здається, навіть в душ та туалет ходить виключно із охороною.

Путін дуже боїться. Фото: ТАСС.

Путін панічно боїться вбивства, пишуть опозиційні ЗМІ Росії. Як виявилося, охоронці слідують за Путіним всюди - буквально в туалет і в ванну. Їх навіть маскують під телеоператорів на зйомках. Видання «Проект» виявило, що на з'їзді ЄП охоронців Путіна замаскували під телеоператорів, передають Патріоти України.

Видання зазначає, що Путіна знімали багато операторів, але двоє з них були однаково одягнені і не вміли поводитися з камерами, тому привернули увагу журналістів. «Один из них даже не пытается делать вид, что снимает мероприятие, а просто смотрит по сторонам, не прикасаясь к камере», — пише «Проект».

«Объяснить эти странности просто — под видом операторов работают сотрудники Службы безопасности президента, и мы нашли этому подтверждение. Одного из «операторов» мы обнаружили охраняющим Путина во время его прогулки в компании с президентом Египта Ас-Сиси по набережной в Сочи 16 октября», — йдеться в публікації.

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...