Тепер пов'язані спільним військовим злочином: Асад подякував Путіну за захоплення Алеппо

Від декількох сотень до декількох тисяч страчених мешканців найбільшого ділового центру Сирії. Тисячі вбитих та скалічених літніх людей, жінок, дітей. Все це тепер стане предметом розгляду в ООН.

Асад і Путін поговорили по телефону. Ілюстрація:magura_magu - LiveJournal

Президент Сирії Башар аль-Асад подякував президенту Росії Володимиру Путіну за "партнерство" у Алеппо. Про це йшлося під час телефонної розмови між Путіним та Асадом, передають Патріоти України з посиланням на Reuters.

Президент Сирії Башар аль-Асад подякував президенту Росії Володимиру Путіну за те, що він був головним партнером у відбитті Алеппо у повстанців.

Асад також наголосив, що падіння Алеппо "відкриває двері для політичного процесу". Лідери двох держав обговорили шлях "просування Сирії вперед" після майже шести років війни.

Раніше в п'ятницю сирійська урядова армія оголосила про встановлення повного контролю над самим містом Алеппо, зі східних районів якого пішли останні групи бійців озброєної опозиції і були евакуйовані мирні мешканці. В місто був введений російський батальйон військової поліції.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...