Теракту не буде: СБУ знайшла вибухівку, підготовану для диверсії на Донбасі

Тривають оперативно-слідчі дії.

Вилучене озброєння. Фото: прес-служба

У районі міста Світлодарськ на Донеччині Служба безпеки України спільно з військовослужбовцями батальйону імені генерала Кульчицького Національної гвардії виявили вибухівку, підготовлену для проведення диверсії. Про це повідомили в прес-службі СБУ, передають Патріоти України.

Три снаряди калібру 120мм, тротилову шашку масою 230 грам та бікфордів шнур правоохоронці виявили завдяки пильності місцевих жителів. Разом із цим, у лісосмузі поблизу села Бугас Волноваського району співробітники СБУ вилучили зі схованки три танкових снаряди калібру 125 мм, чотири постріли ПГ-9 до протитанкового гранатомету, гранатомет РПГ-22, а також 200 пострілів ВОГ-17 до автоматичного гранатомету, 250 снарядів до гармати калібру 30 мм та 10 тисяч набоїв різного калібру.

Тривають оперативно-слідчі дії. Крім цього, на прибудинковій території одного з приватних житлових будинків смт Станиця-Луганська правоохоронці вилучили зі схованки три гранатомета РПГ-26, протипіхотну міну ОЗМ-72 та набої калібру 12,7мм. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.


Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...