Терористів в зоні АТО допомагає знешкоджувати унікальний безпілотник "Spectator-M" (відео)

За допомогою «спектатора» українські бійці вже не раз виявляли позиції і техніку російсько-окупаційних військ.

Безпілотник  «Spectator-M». Скріншот.

Бойовиків в зоні проведення АТО шукає унікальний безпілотник «Spectator-M» Подробиці повідомляються в сюжеті Військового телебачення України, передають Патріоти України.

Про застосування вітчизняного безпілотного авіаційного комплексу розповіли бійці однієї з механізованих бригад, яка тримає оборону на Луганському напрямку.

Військові зазначають, що комплекс проходить етап дослідної експлуатації, але результати його використання вже вражають. Наприклад, за допомогою «спектатора» українські бійці вже не раз виявляли позиції і техніку російсько-окупаційних військ.

Відзначимо, радіус дії цього літального апарату 30 кілометрів, при цьому максимальна висота польоту 2 тисячі метрів, а швидкість 120 км/год.

Самі розвідники додають, що запускається він добре, в повітрі безпілотника не видно, сідає без проблем. Однак, якщо до польоту претензій немає, то за словами військових, камера ще залишає бажати кращого. Поліпшена камера дозволить йому літати з більшою результативністю.

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...