Терористи "ДНР" звинуватили мирного жителя окупованого Антрациту у співпраці з СБУ (відео)

"МГБ "ДНР" взяла в полон 32-річного Леоніда Сичова, якого звинуватили у передачі даних українським силовикам про терористів "ДНР".

Чекісти Захарченка затримали мирного жителя. Фото: CRiME.

Чекісти Захарченка взяли у полон мирного мешканця окупованої Донеччини и шиють йому шпигунство на користь СБУ, повідомляють Патріоти України з посиланням на Депо.

"Громадянин Сичов, раніше проходив службу в МВС України, був завербований співробітниками СБУ і надалі збирав і передавав їм дані про передислокацію військовослужбовців і техніки народної міліції на території "ДНР", - йдеться у повідомленні.

Чоловіку закидають, що він "неодноразово зустрічався з співробітниками СБ України, які відпрацьовували йому завдання різного характеру в основному пов'язані зі збором інформації про передислокацію і місцезнаходження різних військових і адміністративних об'єктів на території "ДНР".

Нагадаємо, нещодавно в Луганську був затриманий другий проукраїнський блогер Генадій Беницький, якого окупанти звинуватили в "екстремістській діяльності".

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...