Терористи "Л/ДНР" на Донбасі перебувають під повним контролем Путіна - Полторак

Найманці на окупованій території не вважають за потрібне дотримуватися перемир'я.

Степан Полторак. Фото:anons.uz.uaГлава Міністерства оборони України Степан Полторак розповів про те, що всі терористи "ЛНР" і "ДНР" на тимчасово окупованому Донбасі знаходяться під повним контролем президента РФ Володимира Путіна. Про це заявив в інтерв'ю німецькому виданню Bild міністр оборони України Степан Полторак, інформують Патріоти України.

Глава оборонного відомства підкреслив, що на минулій зустрічі G20 лідер РФ щосили намагався постати перед політиками у ролі вісника миру.

"Поки йшов саміт, кількість порушень перемир'я (на Донбасі - ред.) різко скоротилося. Однак відразу ж після закінчення зустрічі їх кількість стрімко зросла", - зазначив міністр Полторак.

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...

Зона смерті: Як виглядає Часів Яр після російських ударів - відео з висоти

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:49

Місто Часів Яр, що протягом кількох місяців перебуває під постійними обстрілами з боку російських загарбників, нині нагадує руїни окупованих Бахмута та Авдіївки, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. . На кадрах, що демонструють...