Терористи "ЛДНР" запустили чергову страшилку про "сюрприз від хунти"

Тепер мешканці "республік", щоб отримати пенсії та виплати, намагаються проникнути на території материкової України, не звертаючи уваги на обстріли.

Терористи "ЛДНР" знову лякають "хунтою". Фото: ДАН.

На території окупованих районів Донецької та Луганської областей почали поширюватися чутки, що Україна нібито хоче припинити видачу соціальних виплат, пишуть Патріоти України з посиланням на Інформаційний спротив.

«Після того, як вата отримала СМС про нарахування українських пенсій, вона масово ломанулась за нею на окупували терени. Справа в тому, що з початку економічної блокади в «ЛНР» і «ДНР» ширяться чутки про які готуються «сюрприз про хунти» – тотальному припинення всіх видів соціальних виплат проживають в окупації громадянам», – зазначив співрозмовник видання.

У той же час він уточнив, що тепер люди намагаються проникнути на території материкової України, не звертаючи уваги на обстріли.

«Ажіотаж такий, що народ ломиться напролом не звертаючи уваги на мінометні і кулеметні обстріли. Місцеві чомусь «точно впевнені», що «вже в цьому році вони стануть частиною Росії. Тому вони намагаються урвати з України все, що можна і не можна», – сказав він.

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...