А це точно "Путінка", не пальонка?

Гг... Як громадянство РФ отримують.

Джерело: РЄПКААБОШОНЕЯСНО

Робоча група з підготовки тексту клятви або присяги для отримання громадянства РФ створюється в Держдумі, передають Патріоти України з посиланням на РЄПКААБОШОНЕЯСНО.

* * *
— Я, вот, думаю, — мучітєльно проізньос Залдростанов, уставившись немигающими глазами на поплавок.
— Думаю я, вот, — напомнив він, меланхолічно раскачуясь. — А лоха обстьобать не грєх. Не грєх, вєдь?
— Був би грєх — церква б не зарабатувала, — наставітєльно проізньос Гундяй, подозрітєльно зазираючи у гранчак. — А ето точно "Путінка", не пальонка?
— Націдив собствєнноручно, — завірив Пєсков. — А шо там із шашликами, когда уже?
— Скоро, — завірив Шойгу, гортаючи свіжину, яка томно шкварчала на углях. — Свіжачок сєгодня, прямо із ДНР. Єлє втовпився за солдатськими матєрями.
— Хєрачить, хєрачить, — монотонно булькнув Залдростанов. — Ето... Лоха-то, бля... Вон хочет, к прімєру, вся ета, русскоє гражданство. А ми єму: слишішь, лох?..
— Ги, русскоє гражданство, — хмикнув Гундяй. — Точно лох.
— Ну вот! — обрадувався Залдростанов. — А обстьобать-то совсєм не грєх.
— Над убогими скучно сміятись, -— замітив Пєсков. — Вони даже не поймуть прикола...

— Так вєдь ето оно! — нетерпляче кивнув Залдростанов. — Ми йому: хочеш гражданство? А садісь на бутилку. Чпок!.. Добро пожалувать в "Ночниє волкі", вот твоя космєтічка.

— Лучше пусть приніма присягу — й зразу же на Донбас, поки не разобрався, шо к чєму, — прєдложив Шойгу.
— Пусть сімвол вєри виучить. І все імущєство храму передасть, як завіщав апостол Павєл, — рефлекторно пустив слюні Гундяй.
— Мєжду прочим, ваш сімвол вєри нарушає констітуціонний строй, - роз'яснив Пєсков. - Вєрую во єдіного Бога Отца... Шо то за самозванєц на мєсто Владіміра Владіміровіча? Лучше "Зорьку" устроїть: красний галстук, гєоргієвська лєнточка на груді... "Я, вступая в частную собствєнность Путіна, перед ліцом каратєльних органов торжествєнно обіщаю..."
— О, клюйот! — обрадуванно перебив Залдростанов. — Прєдставляєтє, впєрвиє на духовну скрєпу клюнуло!
Залдростанов дьорнув вудилище. З каламутної річки внєзапно всплив Стівєн Сігал.
— Хєрачить, хєрачить, — розім'явся Сігал, провівши молнієносне като на Гундяє, принімая його за рєзіновий треніровочний манєкєн.
— "Путінку" наливають тут?
— Тут, — заціпенів Залдростанов, с завістью наблюдая, як Шойгу і Пєсков на всякий случай чкурнули у Кадировський ліс. — Только, сначала, ето... Ти же гражданство хочеш? Вон на ту бутилку тогда садісь...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...