Терористи в паніці: Під Мар'їнкою бійці АТО знищили лінію оборони ворога (відео)

Бойовики обстрілювали мирне населення.

Ілюстрація: ЖЖПід Мар'їнкою українські військові знищили цілу ворожу позицію, витримавши 9-годинний бій. Це стало відповіддю на обстріл бойовиками мирних жителів, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Місцевий житель розповідає, що напередодні від вибухів горіла вся лінія фронту, снаряди прилітали дуже щільно. Він цього й загорівся і його будинок. "Димар тільки виклав. Ні димоходу, нічого", - говорить він.

Потім, за його словами, українські військові дали відповідь. І запалало вже на протилежному боці. "Низ весь горів. І бліндажі – все горіло", - розповів він.

Українські військові називають одразу кілька причин, чому по них так сильно б'ють терористи, дострілюють гумконвой, тримають у напрузі військових і місцевих. Не шкодують і своїх – в той вечір після поразки поранених дострілювали прямо на полі бою. Нагадаємо, 11 квітня в Мар'їнці Донецької області снайпер "ДНР" застрелив місцевого мирного жителя.

За безпрецедентну кібератаку московських спецслужб: Німеччина відкликала посла з РФ

понеділок, 6 травень 2024, 19:27

Німеччина відкликала свого посла з Росії для консультацій після того, як Берлін звинуватив Москву в кібератаках на оборонні та аерокосмічні компанії та партію влади. Про це заявив речник міністерства закордонних справ ФРН, повідомляє Reutersу понеділок...

В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Україну

понеділок, 6 травень 2024, 18:44

Україна та Росія можуть розпочати переговори про продовження транзиту російського газу лише після того, як Москва виведе свої війська. Про це у відповідь на запитання кореспондента "РБК-Україна" заявила єврокомісар з енергетики Кадрі Сімсон після перег...