Терористи висунули Україні ультиматум з обміну полонених "всіх на всіх"

Бойовики Донбасу знову "протискають" такий потрібний їм закон про амністію.

Денис Пушилін. Фото:www.metronews.ru

Обмін полоненим по формулі "всіх на всіх" між українською владою і терористами так званих республік на Донбасі неможливий без закону про амністію. Про це в ході прес-конференції в Москві повідомив представник фейкової "ДНР" на переговорах в Мінську Денис Пушилін, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

"Ми прекрасно розуміємо, все неодноразово говорять, що необхідний обмін "всіх на всіх". Але без закону про амністію, без імунітету певного, ніякого обміну "всіх на всіх" не вийде", - сказав Пушилін.

За його словами, в "ДНР" та "ЛНР" знаходяться десятки полонених, які "були затримані зі зброєю в руках", а в інших областях України знаходяться "тисячі політв'язнів", звільнення яких домагаються терористи.

ЗСУ збили російський Су-25 - Генштаб

понеділок, 13 травень 2024, 21:55

На фронті протягом останньої доби зафіксували близько 140 бойових зіткнень. Збройні сили України збили російський літак Су-25, передають Патріоти України. Як зазначається у повідомленні на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook, окупанти завдали ші...

"Ні з ким не можна так розмовляти": Лавров заявив, що Росія готова воювати з Заходом

понеділок, 13 травень 2024, 21:44

Якщо Захід хоче воювати за Україну на полі бою, Росія готова до цього. Про це заявив очільник російського МЗС Сергій Лавров, передають Патріоти України з посиланням на «Риа Новости». «Це їхнє право якщо вони хочуть, щоб це було на полі бою, то це буде ...