​Той, що живе на саму зарплатню: Через кризу Путін урізав собі і підлнглим оклад

Людина, котра за неофіційними даними «нацарювала» десятки мільярдів доларів особистого статку, демонструє зразок фарисейства
Володимир Путін рахує гроші

Президент Росії Володимир Путін знову урізав собі зарплату, інформують Патріоти України. Він підписав указ про продовження скорочення грошового забезпечення на 10% президенту, прем'єр-міністру, а також іншим особам, що обіймають окремі державні посади в Росії.

Продовжено урізання грошової винагороди федеральним державним цивільним службовцям, які працюють в Адміністрації президента, апараті Рахункової палати Росії та апараті уряду.

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.