"Тот, который не Димон": Медведєв заплатив "фантастичну" суму за оренду своєї розкішної резиденції

Оренда чотирьох тисяч гектарів землі в Івановській області обійшлася російському прем'єру всього в... 39 рублів.

Дача Медведєва Миловка. Фото: Фонд Навального.

Земельна ділянка розміром понад чотири тисячі гектарів в Івановській області, на якій розташована резиденція прем'єр-міністра Російської Федерації Дмитра Медведєва, була здана в оренду за 39 рублів на рік. Про це, як пише "Собеседник", йдеться у відповіді на депутатський запит, спрямований КПРФ в адміністрацію Івановської області, передають Патріоти України.

Орендарем ділянки є фірма "Оріон", яка раніше називалася керуючою компанією фонду "Дар".

Орендна плата за всю ділянку в 4108,49 гектара встановлена для "Оріона" в розмірі 39 рублів 32 копійок в рік. У той час як середня вартість оренди гектара землі в Івановській області становить близько двох мільйонів рублів на рік.

Нагадаємо, 26 березня в Росії відбулися антикорупційні мітинги. Найбільші акції протестів пройшли в Москві і Санкт-Петербурзі.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...