Трамп готується завдати потужного військового удару по Ірану

Прем'єр-міністр Австралії Малколм Тернбулл однак поки що не підтвердив цю інформацію, хоча, згідно з нею, його країна нібито мала допомогти у здійсненні цього плану.

Дональд Трамп. Фото: Рейтерс.

Високопоставлені джерела в уряді Австралії заявили телеканалу ABC, що США готуються завдати удару по ядерних об'єктах в Ірані, передають Патріоти України.

За їхніми даними, удар може бути нанесений вже в серпні. Передбачається, що Австралія і Великобританія допоможуть визначити цілі ударів.
Прем'єр-міністр Австралії Малколм Тернбулл не підтвердив ці повідомлення, заявивши, що у нього «немає підстав вважати», що США готуються до цього удару.
У травні 2018 року США під керівництвом Дональда Трампа оголосили про вихід з міжнародної угоди, за яким Іран зобов'язався заморозити ядерну програму в обмін на зняття міжнародних санкцій. Трамп, який вважає угоду «катастрофічною», обіцяв вийти з неї ще під час передвиборної кампанії.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: