Трамп обіцяє не баритися з нищівним ударом по Асаду

Президент США анонсував ракетний удар (або кілька) з застосуванням високоточної зброї по Сирії.
Дональд Трамп. Фото: Рейтерс.

Президент США Дональд Трамп сьогодні проводив зустрічі на тему хіматаки в Сирії і заявив, що рішення про військову операцію буде "досить скоро". Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України.

"Сьогодні у нас проводиться ряд зустрічей, ми подивимося, що станеться. Тепер ми повинні прийняти деякі ... рішення, тому вони будуть прийняті досить скоро", - сказав Трамп.
Вранці 11 квітня Трамп анонсував ракетний удар (або кілька) з застосуванням високоточної зброї по Сирії. У Пентагоні цю заяву коментувати відмовилися. Через кілька годин прем'єр Великобританії Тереза Мей заявила, що готова приєднатися до військових дій проти режиму президента Башара Асада в Сирії без попереднього схвалення британського парламенту.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...