"Труп" перед самітом необхідно "підкачати"? З Кремля повідомляють про зникнення Путіна - російські ЗМІ

Прес-служба російського президента намагається приховати "втечу" тим, що публікує новини- "консерви" тижневої давності, створюючи видимість роботи свого господаря.

Путін зник? Ілюстрація:Znaj.ua

У Росії знову загадково зник російський лідер Володимир Путін. Повернутися він повинен за тиждень до зустрічі з американським колегою Дональдом Трампом. Про зникнення Путіна повідомив відомий російський telegram-канал "Незигарь", передають Патріоти України.

Про можливість несподіваного таємничого зникнення Путіна блогер дізнався з "білякремлівських" джерел. "У президентському графіку скасовано всі публічні заходи в період з 2 по 8 липня", - повідомив telegram-канал. Він уточнив, що його прес-служба намагається приховати "втечу" тим, що публікує новини- "консерви" тижневої давності, створюючи видимість роботи агресора.

Важливо, що зник Путін якраз напередодні його зустрічі з американським лідером Дональдом Трампом, про яку дуже довгий час мріяли в Кремлі. Відбудеться вона в Гельсінкі 16 липня.

Росіяни в соцмережах губляться в здогадах, де міг подітися їхній лідер. Деякі підозрюють, що відправився "чепуритися" для Трампа. Примітно, що це далеко не перше подібне зникнення Путіна. Він періодично влаштовує такі "фінти".

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...