Тримайся, "ЧК": "Ліквідує особисто", - генерал СБУ зробив останнє попередження Путіну

Ліквідацію президента РФ громадянином України можна розцінити як самооборону.
Григорій Омельченко. Фото: скріншот з відео.

Будь-який громадянин України має право на фізичне усунення президента Російської Федерації Володимира Путіна. Про це заявив колишній народний депутат України, генерал-лейтенант Григорій Омельченко, передають Патріоти України.

«Ще в квітні 2014 року в прямому ефірі одного з телеканалів я прямо заявив, я знав, що Путін це слухав, що при найменшій можливості Путін буде ліквідований мною або моєю командою. І це все буде в рамках чинного законодавства і норм міжнародного права», - зазначив він.
За словами Омельченка, для нього не буде вважатися злочином ліквідація глави Росії. «З точки зору міжнародного права, законів ведення війни, національного законодавства і Конституції кожен громадянин України в разі фізичної ліквідації Путіна не скоює злочини, а діє в стані крайньої необхідності і необхідної оборони. Але це стосується тільки громадян України», - підкреслив екс-нардеп.
Крім того, він заявив, що за останні роки глава Кремля віддав наказ на усунення декількох десятків генералів. «Розслідуючи справи зі знищення малазійського літака і польського "борту №1", я встановив, що групою Путіна були знищені 32 генерала, які були співучасниками або свідками його злочинів», - додав Омельченко.
Джерело: Обозреватель

Окупанти увійшли в одне із сіл біля Авдіївки, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:27

Російські окупанти увійшли в село Архангельське в районі Авдіївки, інформують Патріоти України. Як пише BILD, днями російські окупанти здійснили прорив на північний захід від Авдіївки, пройшовши 3 кілометри углиб позицій ЗСУ до селища Очеретине, і відт...

У Харкові судитимуть зрадницю, яка відповідала за "охорону здоров'я" при окупантах

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:15

До Червонозаводського районного суду Харкова передали обвинувальний акт щодо 46-річної жительки Куп'янська, яка під час окупації працювала на росіян, передають Патріоти України. Слідчі встановили, що у червні 2022 року жінка влаштувалася начальницею "о...