Це був сюрприз: Тука прокоментував своє нове призначення

Своє призначення на посаду заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій екс-глава Луганської області Георгій Тука назвав новим етапом своєї діяльності.

Георгій Тука

Пан Тука не впевнений в тому, що нове призначення підвищення, чи зниження. Однак свою справу має намір робити чесно, зазначають Патріоти України. Про це політик та волонтер розповів в інтерв’ю виданню "ГОРДОН".

"Не знаю, повышение ли это. Я рассматриваю назначение как новый этап", – сказав Тука.

Він зазначив, що тільки сьогодні дізнався про перехід на роботу в Кабінет Міністрів. "Моя основная задача на новом посту – координация восстановления обеих областей, Донецкой и Луганской", – заявив чиновник.

Думка екс-глави Донецької обладміністрації, народного депутата Сергія Тарути про те, що Тука до кінця не розумів, як керувати Луганською областю, він коментувати не став, назвавши це твердження"бредом".

Українське небо закриватимуть комплексно? Обіцяні союзниками системи Patriot прибудуть одночасно з винищувачами F-16

субота, 4 травень 2024, 9:14

Німеччина зможе передати Україні зенітний ракетний комплекс Patriot не раніше кінця червня. Це постачання може збігтися за часом із передачею ЗСУ винищувачів F-16 від партнерів. Також близько 70 українських військових вже після Великодня розпочнуть шес...

"Той, хто каже, що війна має бути заморожена, ніколи не дивився на карту": Генерал Годжес вказав на головну проблему

субота, 4 травень 2024, 8:58

Україна не повинна погоджуватись на заморожування війни, оскільки для країни-агресора Росії це буде лише додатковим часом на підготовку наступного кроку. Москва вже неодноразово показувала, що не збирається дотримуватись жодних укладених угод. Таку дум...