"Це фактично шлях у нікуди": Москаль розкритикував однобоке розслідування Майдану

Процес охоплює лише один бік - так, як про це хоче чути суспільство, а не так, як учить криміналістика.

Геннадій Москаль. Фото google.com

Конфлікт на Майдані треба розслідувати об`єктивно, беручи до уваги обидві сторони конфлікту, а не розбирати окремі епізоди. Про це заявив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, повідомляють Патріоти України.

"Там є загиблі Майдану та є загиблі й поранені з іншого боку. Під час розслідування не можна брати одну сторону й не брати іншу. Це фактично шлях у нікуди. Але інший бік ніхто брати не хоче - а раптом не схвалять, скажуть, що партія Януковича. Проте розслідування не повинно мати елементів симпатії або антипатії, або того, що хтось може залишитися незадоволеним", - сказав Москаль.

Він додав, що має бути чіткий поетапний звіт.

"З чого все почалося? Що 22 січня хтось відкрив вогонь проти строковиків внутрішніх військ, що стояли на Майдані без зброї. Ось хто це робив?... Якщо б розслідували все в комплексі, а не витягали окремі епізоди, все б стало на своє місце. А так, виходить, розслідування охоплює лише один бік, - так, як хоче чути суспільство, а не так, як вчить криміналістика", - зазначив політик.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...