Це справжня державна зрада: Віце-прем'єр уряду заявила, що тепер українські корупціонери можуть спати спокійно

Декларація нового зразка не зможе стати навіть чинним доказом у суді.

Іванна Климпуш-Цинцадзе. Фото google.com

Запуск системи електронного декларування без сертифікування є дозволом на безкарне приховування доходів. Про це у Facebook написала віце-прем'єр-міністр з питань європейської інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, передають Патріоти України.

"Державні службовці зобов'язані подавати декларацію лише один раз, і повторно ніхто не в праві змусити їх це зробити. Таким чином, подавши недостовірну інформацію для декларування до отримання сертифікату (у режимі дослідної експлуатації), особа не буде притягнута до кримінальної відповідальності. Оскільки така декларація не може бути належним доказом у суді", - пояснила вона.

За словами чиновниці, запуск без відповідного сертифікату системи електронного декларування стане перешкодою в застосовуванні норми законодавства щодо притягнення до відповідальності за неправдиву інформацію.

"Звісно, винні в цій ганебній ситуації мають бути покарані", - також заявила віце-прем'єр.

Нагадаємо, систему електронного декларування запустили 15 серпня. Її мають пройти близько 50 тис. посадовців. Однак було багато сумнівів, що це вдасться зробити вчасно. Зокрема, прем'єр-міністр Володимир Гройсман погрожував відповідальним за запуск е-декларування.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...