"Це третя світова війна": Соцмережі про теракт в Ніцці

Теракт стався в самому центрі Ніцци, навпроти входу в один із найрозкішніших готелів міста. Водієм вантажівки виявився 31-річний виходець із Тунісу. Свідки повідомляють, що він ще й стріляв по натовпу з "Калашникова".

Теракт в Ніцці сколихнув весь світ. Фото: plantu.

Увечері 14 липня Францію шокував страшний теракт - у Ніцці вантажівка врізалася в натовп людей під час святкового феєрверку на честь Дня взяття Бастилії. Вона встигла проїхати через цей натовп кілька сотень метрів, давлячи людей, поки поліцейські не зуміли застрелити водія. У результаті теракту загинуло більше 80 осіб. Інтернет-користувачів шокувала звістка про кривавий теракт. Патріоти України з посиланням на Нескучные новости пропонують читачам думки із соцмереж:

Віктор Шендерович:

"Загалом, уже з 11 вересня 2001 року було більш-менш зрозуміло, що це вона і є, Третя світова війна.

Ось так вона виглядає. І добро, і зло в ній - набагато ясніше розведені по сторонах, ніж у двох попередніх випадках.

Людство переможе дегенератів, які прийшли з печер. Переможе неодмінно. Це не відміняє сьогоднішньої люті і скорботи".

Zoya Kazanzhy:

"50 убитих у Ніцці - це таки схоже на точку неповернення. Шок".

Віталій Портников:

"Кілька років тому у День взяття Бастілії я спостерігав за святковим салютом із набережної Ніцци - завжди переповненої доброзичливими людьми цього спокійного літнього вечора. Важко було уявити, що саме такою літньою ніччю набережна може стати місцем трагедії, десятків смертей, що люди будуть рятуватися від незрозумілої загрози і свято закінчиться..."

Victor Tregubov:

"Цікаво, у Франції будуть демонстрації з вимогою заборонити продаж вантажівок?"

Валерій Логінов, позивний "Аскольд":

"Як же так?!

Після теракту у Франції 13 листопада Башар Асад заявив, що всі повстанські угруповання, які борються проти його влади в Сирії, є терористами (!) і закликав президента Франції Франсуа Олланда змінити політику щодо Сирії.

Він зазначив, що попереджав (!!!) владу європейських країн про зростання терористичної загрози, але вона поставилася до цього "легковажно".

14 липня (чи то пак напередодні теракту) Башар Асад в інтерв'ю NBC News вказав, що саме допомога Росії (!!!) в боротьбі з тероризмом забезпечила перелом у громадянській війні.

А тепер питання.

Як же так? Виходить, що флагманом боротьби з тероризмом є Росія. Вона забезпечила перелом.

І я питаю, де помста з боку терористів головному "переломщику" - Росії? Немає.

А ось теракти все більше як помста трапляються чомусь у Європі. Особливо під прицілом Франція. Чому? А, думаю, тому, що в квітні 2017 року у Франції будуть вибори президента. І друг Путіна - Саркозі вже склав із себе повноваження голови опозиційної партії "республіканців" із метою балотування в президенти. І дискредитація Олланда зараз ох як на руку.

Отак. Звертайте увагу на дрібниці. А від нас - щирі співчуття постраждалим та їхнім родинам від терористичного акту в Ніцці".

Alex N Alex Noyt:

"Мало їм, тваринам путінським, крові. У натовп в'їхала вантажівка, з якої вистрибнули озброєні люди і відкрили вогонь, мінімум 30 убитих".

Volodymyr Omelyan:

"Глибокий сум за загиблими. Немає нічого підступнішого, аніж підлий напад на беззбройних людей. Чи це на українсько-російському кордоні, чи на Англійському бульварі Ніцци".

Юрій Романенко:

"У Франції новий теракт. Не варто зловтішатися. Просто помолимося за безвинно загиблих і постраждалих".

"Загроза для життя й здоров'я": В угрупованні військ Хортиця розповіли про причини відходу з Бердичів

понеділок, 29 квітень 2024, 20:14

Сили оборони відійшли з Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки на більш підготовлені та захищені позиції, щоб уберегти особовий склад. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі "Донбас Реалії", передають Патріоти України. За його сл...

Ворог підтягує сили: ЗСУ стабілізували ситуацію в районі Часового Яру, але є "але", - співзасновник DeepState Погорілий

понеділок, 29 квітень 2024, 19:43

Роман Погорілий, співзасновник DeepState прокоментував ситуацію в районі Часового Яру на Бахмутському напрямку. Про це він повідомив у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Ворог намагається використати будь-яку можливість, щоб просу...