Це затримання називали прикладом ефективної боротьби із корупцією: Чиновник, якого спіймали з чвертю мільйона доларів, знову при справах

Голову держави його підлеглі міцно підставили. Через три тижні після того, як президент України оголосив історію з затриманням чиновника одним із одним із прикладів ефективної боротьби з корупцією, він повернувся на своє робоче місце.

Порошенко назвав цю історію прикладом ефективної боротьби з корупцією

Затриманий заступник директора Департаменту експертиз Державної служби експортного контролю України, який вимагав від одного з оборонних підприємств неправомірну вигоду в сумі 250 тис. доларів, випущений на свободу. За даними DT.ua, з понеділка, 18 січня, він продовжує виконувати свої службові обов'язки, зазначають Патріоти України.

29 грудня 2015 року президент Петро Порошенко на засіданні підсумкової колегії СБУ заявив про оголошення підозри у вчиненні злочину заступнику директора Департаменту експертиз Державної служби експортного контролю України.

Нагадаємо, 9 грудня 2015 року голова СБУ Василь Грицак повідомив про затримання заступника директора Департаменту експертиз Державної служби експортного контролю України, який вимагав 250 тисяч доларів від представника комерційної структури за видачу відповідної ліцензії на експорт продукції. Чиновник був затриманий при отриманні останньої частини хабаря.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...