Ця Рада працює два роки з хвостиком, а вже майже повністю ох#ла, - Роман Шрайк

Відомий блогер переконаний, що кількість депутатів Верховної Ради і термін повноважень депутатів треба скоротити.

Роман Шрайк. Фото: Громадське.

Термін повноважень депутатів Верховної Ради України повинен бути скорочений, як і кількість депутатів у парламенті. Про це заявив блогер Роман Шрайк у Facebook, передають Патріоти України.

"Чому я вважаю, що термін повноважень Верховної Ради повинен бути скорочений, бажано до трьох років? Та тому що ця Рада працює два роки з хвостиком, а вже майже повністю ох#ла. До зали засідання вони не доповзають - не до того, є справи важливіші. Намагаються протягнути скотинячі норми шахрайським чином. І рятує від цього тільки та ж хрінова відвідуваність. І так далі ", - написав він.

За його словами, це проблема парламенту не тільки даного скликання.

"Через два-три роки в кожному скликанні Ради панують морок і розкладання. А п'ятирічний термін повноважень розтягує цей морок на нестерпно довго", - додав він.

Шрайк також вважає, що 450 депутатів для українського парламенту - багато.

"Їх неможливо запам'ятати, їх неможливо проконтролювати. Навіть дуже уважно спостерігаючі за політикою люди періодично вигукують "Бл#дь, а це ще хто?? ", коли черговий обраний за закритими списками клоун вирішує показати себе світу", - написав блогер.

Він вважає направильних твердження про те, що "потрібно щоб було 100-150 тис. чоловік на одного депутата".

"Так з якого біса? Потрібен ефективний парламент, який можна контролювати. А щодо числа душ на одного парламентаря ... Візьмемо ті ж Штати: Палата представників - 435 осіб, Сенат - 100 чоловік. Давайте їх навіть складемо, хоча це не дуже правильно, 535 осіб. Населення США - 325 млн. Разом: на одного депутата припадає близько 600 тисяч жителів", - написав Шрайк.

"Населення України зараз близько 42 млн чоловік. Якщо слідувати американським пропорціям, то депутатів у нас повинно бути 70 чоловік. Ок, 70 мало. 100 теж мало (хоча я більше 100 не запам'ятав). Але, блін, хоча б до 200 давайте їх скоротимо? " , - запропонував блогер.

Нагадаємо, сьогодні екскурсію напівпорожньою Радою влаштував лідер радикалів Олег Ляшко.

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...