Цікавлять інші формати: З'явилася реакція Кремля на пропозицію Трампа повернутися у G8

Відповідь Москви озвучив прес-секретар Путіна Пєсков.

Дмитро Пєсков. Фото:Народна правда

Росія зацікавлена в інших форматах спілкування, аніж в рамках так званої "Великої вісімки". Так агентству РИА Новости прокоментував пропозицію Дональда Трампа повернути РФ до формату G8 речник російського президента Дмітрій Пєсков, передають Патріоти України.

"Ми робимо акцент на інших форматах", - сказав Пєсков.

Минулого тижня Пєсков, відповідаючи на питання, чи погодиться Росія повернутися в G8 в тому випадку, якщо подібна пропозиція надійде, зазначив, що "гіпотетичні міркування тут навряд чи можливі".

Як повідомлялося раніше, президент США Дональд Трамп підтримав повернення Росії до клубу найбільш впливових держав світу.

З ним також погодився прем’єр Італії Джузеппе Конте.

Канада не підтримає повернення до формату G8 за участі Росії, доки вона продовжує окупацію Криму.

Росія була виключена з групи держав із найрозвиненішими економіками після анексії українського Криму в 2014 році. Сьогодні до групи належать Велика Британія, Німеччина, Італія, Канада, США, Франція і Японія.

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...