Цілком таємно: Стало відомо, навіщо шеф ЦРУ літав до Москви

Шеф американської розвідки літав у російську столицю з приводу сирійського питання.

Джон Бреннан. Фото:m.newsru.com

Голова Центрального розвідувального управління Сполучених Штатів Америки Джон Бреннан в ході візиту в Москву піднімав питання про відставку президента Сирії Башара Асада. Про це заявив прес-секретар посольства США Вільям Стівенс, передають Патріоти України з посиланням на Дзеркало тижня.

"Директор Бреннан відвідав Москву на початку березня, щоб в контактах з російськими офіційними особами підкреслити важливість того, щоб Росія і режим Асада дотримувалися своїх зобов'язань щодо припинення вогню в Сирії", - сказав Стівенс.

За його словами, Бреннан "підтвердив позицію США щодо повної підтримки процесу політичного переходу в Сирії і необхідності відходу Асада, щоб забезпечити перехід, який буде відображати волю сирійського народу".

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...